Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΘΈΛΟΥΝ ΤΖΆΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΜΟΥΣΕΊΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ!



Μουσουλμάνοι και λοιποί αλληλέγγυοι μετά από την άλωση του Ναυτικού Οχυρού Βοτανικού (με την ανέγερση μουσουλμανικού Τεμένους) θέλησαν να προσευχηθούν στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και προκάλεσαν συναγερμό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η πρώτη αποπήρα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης αλλοδαπών μουσουλμάνων υπό την αιγίδα των γνωστών αντιρατσιστικών οργανώσεων, 80 απ΄ αυτούς πήγαν στον προαύλιο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και ζήτησαν επισταμένα να ασκήσουν εκεί τα θρησκευτικά τους "δικαιώματα"! Η ομάδα των 80 αλλοδαπών απομακρύνθηκε από την μικρή φρουρά του Πολεμικό Μουσείο. Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το Πολεμικό Μουσείο παραμένει στρατιωτική μονάδα με ειδική συμβολική βαρύτητα.


Τρεις μέρες μετά είχαμε νέο επεισόδιο. Δύο αλλοδαποί μπήκαν Πολεμικού Μουσείου και κατάφεραν να κλέψουν το κινητό της υπαλλήλου στο κυλικείο. Εκείνη τους αντιλήφθηκε και υποχρέωσε εκείνον που το είχε κλέψει να της το επιστρέψει.Οι αλλοδαποί το έδωσε και τράπηκε σε φυγή.
Λίγη ώρα μετά όχι τυχαία οκτώ αλλοδαποί εμφανίστηκαν στο Πολεμικό Μουσείο, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και άρχισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα να φωτογραφίζουν επιδεικτικά τα εκθέματα. Το στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων που είχε υπηρεσία Αξιωματικός Ασφαλείας τους είπε ότι πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο κι αυτοί αποχώρησαν σχεδόν τρέχοντας.
Μετά απ΄ αυτά τα περιστατικά η διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου με έγγραφό της ενημέρωσε την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ ζητώντας αύξηση της φρουράς του Μουσείου. Έγγραφο έστειλε και στην ΕΛΑΣ, ζητώντας να μεριμνήσει για τη λήψη μέτρων ασφαλείας.
Να επισημάνουμε ότι η ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα είναι εξασφαλισμένη και εγγυημένη. Όπως και η άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων οποιουδήποτε. Αλλά αυτά τα τρία περιστατικά παραπέμπουν αλλού…Οπως επισήμανε και ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ στο σαϊτ Πενταπόσταγμ.
Άλλα εδώ φαίνεται ότι έχουμε κάποιο οργανωμένο σχέδιο με αδιόρατου σκοπούς. Ελπίζουμε η διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου να είναι πραγματικά σε εγρήγορση και να μην αρκεστεί στην αποστολή του έγγραφου άλλα να είναι προσεκτική και να μην προχώρα και αυτή σε απαξιωτικές κίνησης του Πολεμικού Μουσείου όπως έχει γίνει παλαιότερα.

Μάριος Σταύρου
Απογευματινή Φρουρά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου