Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

«Μας καίνε πάλι. Με διμοιρία ΜΑΤ μόνιμα σταθμευμένη στη γωνία και μας καίνε»


Στο γνωστό «Σαββατιάτικο» άτομα του «χώρου» επιτέθηκαν με αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές σε βαρος της στατικής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. Πολίτης καταγγέλλει την ανοχή της πολιτείας στις «διαθεσεις» των βανδαλων ταραξιών του «χώρου»

Με την επανάληψη να έχει συχνότητα που καθιστούν τις καταδρομικες εμπρηστικές επιθέσεις σε βάρος δυνάμεων της ΔΙΑΤ σε διάταξη σταθερής φύλαξης και μέτρων τάξης «συνηθισμένη» πολίτες κάτοικοι των Εξαρχείων και Αστυνομικοί αγανακτούν.

Οι πρώτοι καθώς βρίσκονται κάθε φορά σε καθεστώς ομηρίας, στην κατά τα αλλά ελεύθερα προσβάσιμη -σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ- πλευρά της πόλης.

Και οι δεύτεροι καθώς οι τραυματίες σε κάθε λήξη νυχτερινής βάρδιας, αποτυπώνονται ως στατιστικές μονάδες με τους ίδιους και τις οικογένειες τους να βιώνουν τις συνέπειες της αποκατάστασης με χρόνο και κόστος.

Πολίτης κάτοικος της περιοχής στηβθεα των επεισοδίων που προκαλεσαν άτομα του χώρου σε βαρος της στατικής δύναμης (23/09-21.50) με επίθεση αυτοσχέδιων εμπρηστικών κατασκευών (μολωτοφ) σχολιάζει

«Μας καίνε πάλι. Με διμοιρία ΜΑΤ μόνιμα σταθμευμένη στη γωνία και μας καίνε. Τ** ΤΟΣΚΑ Α** Κ**», ενώ παραθέτει σχετική φωτογραφία.



Ενώ σε συνέχεια σχολιάζει, «Έχει καταντήσει αηδία το πράγμα. ΑΗΔΙΑ! Πάντα γινόντουσαν επιθέσεις, αλλά εδώ πια έχει καταντήσει πεδίο βολής. Το έχουν αποδεχτεί οι πάντες ότι είμαστε η παιδική χαρά για να ξεδινουν οι μπαχαλακηδες».


Από νωρίς τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ είχαν σχετικές εντολές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην κίνησή τους, στους άξονες που περικλείουν τους τομείς στους οποιους βρίσκονταν σε εξέκιξη εκδηλώσεις ατόμων του «χωρου», μεταξύ των οποίων το Πεδίον του Άρεως και η ΑΣΟΕΕ καθώς εντοπίζεται αυξημένη κινητικότητα στην περιοχή των Εξαρχείων.

nantiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου